Les Abris

Een gemoedelijke en huiselijke sfeer met culinair genot, daar draait het om bij Les Abris. Wij ontvangen u graag in een mooi kader en trachten onze passie en gedrevenheid voor de gastronomie over te brengen. Met veel respect voor de producten en seizoenen, brengen wij verrassende gerechten en dat doen we met dat tikkeltje extra. Want dat is toch wat u verwacht wanneer u gaat uiteten?Een gemoedelijke en huiselijke sfeer met culinair genot, daar draait het om bij Les Abris. Wij ontvangen u graag in een mooi kader en trachten onze passie en gedrevenheid voor de gastronomie over te brengen. Met veel respect voor de producten en seizoenen, brengen wij verrassende gerechten en dat doen we met dat tikkeltje extra. Want dat is toch wat u verwacht wanneer u gaat uiteten?

Kristof Timmermans laat in de keuken het product centraal staan. Hij zal u verbazen met verschillende smaken, texturen en combinaties. Dit komt voort uit vorige ervaringen die hij ondermeer mocht genieten in restaurant Terborght* (Beersel) en restaurant Marcus* (Deerlijk) waar hij zich ontwikkelde tot een volwaardige chef.

Gastheer Tijs Coessens zal u vriendelijk ontvangen en begeleiden met zijn expertise als sommelier. Hij mocht in het verleden ervaring opdoen in binnen- en buitenland. Zijn verhaal begon in ‘t Oud Konijntje** (Waregem) daarna volgde Chateau Castigno (Assignan, Frankrijk) en restaurant Marcus* (Deerlijk).

Wij slaan nu de handen in elkaar en zijn ervan overtuigd onze stempel te kunnen drukken in de gastronomie. We kijken er naar uit u te kunnen ontvangen.

Lees meer over ons

Onze menu's